Ajankohtaista

Balanssin vappu

Kirjoittaja: Henkilökunta

Tuntiuutuus; MOBILITY

Kirjoittaja: Henkilökunta

Les Mills Barre saapuu Balanssille - tule testaamaan uutuus

Kirjoittaja: Henkilökunta

Liikuntakeskus Balanssin lastenhoito

Kirjoittaja: Henkilökunta

Maanantai- Torstai klo 17.30-20


Muina vastaanoton aukioloaikoina lastenhoitohuone on lasten omatoimisessa käytössä. Ohjattuun lastenhoitoon ovat tervetulleet kaikki kaksi vuotta täyttäneet asiakkaidemme lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa! Lastenhoitajien kanssa lapsenne saa leikkiä, askarrella, lukea kirjoja, katsoa videofilmejä ja pelailla erilaisia lautapelejä. Kuntokeskuksen tiloissa lapset ovat vanhempien vastuulla.

Neurosonic

Nyt kun tammikuu on pian lopuillaan, alkaa hyvän unen rooli korostua entisestään annettujen lupausten pitämisessä. Univaje mm. vähentää kylläisyyshormoni leptiinin tasoja, ja vastavuoroisesti lisää ruokahalua stimuloivan greliinin tuotantoa.


Lisäksi univaje kohottaa verensokereita ja pirteyden hakeminen syömällä johtaa kierteeseen, jossa kehoa rasitetaan monesta suunnasta samanaikaisesti.


Juuri nyt on siis erittäin tärkeää huolehtia ensiluokkaisesta nukkumisesta Neurosonicin avulla!
Mikä Neurosonic? Unihäiriö, stressi, selittämätön kipu, ylikunto. Jokin on vialla, mutta mikä?


Uniongelmat, stressi ja selittämättömät kivut johtuvat elimistössämme olevasta epätasapainosta. Neurosonicissa käytettävä moderni teknologia tuottaa matalataajuusvärähtelyä, jolla korjataan stressin aiheuttamaa epätasapainoa. Värähtely on tehokasta ja sen korjaava vaikutus on välitön ja kokonaisvaltainen. Kaikki perustuu siis liikkeeseen, värähtelyyn, kuten kehonkin toiminnat.


NEUROSONICIN LÖYDÄT MEIDÄN VENYTTELYTILASTA
www.neurosonic.fi