Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Monipuolisilla ryhmäliikuntatunneillamme voit huoltaa ja haastaa kehoa ja mieltä. Tunteja löytyy helposta haastavaan, kevyestä raskaampaan ja lyhyestä pidempään! Ammattitaitoiset ohjaajamme kouluttautuvat säännöllisesti, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen ohjauksen tunneillasi. Liikuntakeskus Balanssissa pyörivät ryhmäliikuntatunnit ympäri vuoden. Meiltä löydät laajan valikoiman maailmanlaajuisesti suosittuja Les Mills ja Zumba tunteja sekä aina myös perinteisiä ohjaajiensa näköisiä freestyle treenejä. Erikoisuutena meillä löytyvät myös Lempeä aamujooga sekä Method Putkisto.

Kertamaksuilla sekä kuntosalijäsenet varaavat paikkansa vastaanotosta ennen tuntia tai saman päivän aikana kun vastaanotto avoinna. Ryhmäliikunta+ kuntosali ja 10 krt kortilla on mahdollisuus varata paikkansa tunnille etukäteen netin kautta, mutta myös voi ilmoittautua ja varata paikkansa vastaanotossa. Nettitunnukset ja ohjeet ennakkovaraamiseen saat vastaanotosta kortin oston yhteydessä. Ryhmät täytetään ennakkovarauksen lisäksi tulojärjestyksessä.

Ylhäältä valikosta löydät tämän hetkisen tuntiohjelman sekä tuntiselosteista itsellesi sopivat tunnit sekä tuntien kuvaukset. Liikuntakeskus Balanssin yhteystiedot löydät valitsemalla valikosta yhteystiedot.