Tuntiohjelma 2.12-5.1.2020

Pvä  
RYHMÄLIIKUNTASALI SISÄPYÖRÄILY STUDIO
MA

9.00 BodyCombat 30 min virtual

9.30 BodyPump 30 min virtual

17.00 Kiinteytys 45 min Minna

18.00 BodyPump 60 min Linda

19.15 Kehonhuolto 60 min Mervi

LASTENHOITO 16.45-20 (tauolla 16.12-1.1)

18.15 Sisäpyöräily 45min Mervi

 

TI

07.00 BodyPump 60 min virtual

09.00 TotalBody 60 min Mervi

17.00 Vatsa+Pakara 55 min Moona

18.00 BodyCombat 60 Kirsi

19.05 BodyPump express 45 min Henna

20.00 BodyBalance express 30 min virtual

 

 

KE

08.30 Barre 30 min virtual 

09.00 Core 30 min virtual

17.00 BodyStep express 45 min Henna

18.00 Sh'bam 45 min Minna

19.00 Vatsa + Pakara 45 min Minna/Katri

LASTENHOITO 16.45-20 (tauolla 16.12-1.1)

18.00 Sisäpyöräily 45 min Katri

TO

09.00 BodyBalance 60 min Tanja

17.00 BodyCombat 55 min virtual

18.00 BodyPump 60min Kirsi

19.05 Zumba 60 min Diego

19.05 HIIT the Bike 30 min Mira (2.1 alk.)

PE

09.00 Kiinteytys + venyttelyt 60 min Minna

17.30 Joulu Maraton 75 min vaihtuva ohjaaja

18.50 BodyBalance 60 min virtual

7.00 Sisäpyöräily 45 min Mira

 

LA

09.00 BodyPump 60 min Henna

10.15 Barre 45 min Minna

11.05 Sh'bam 45 min virtual

12.00 Core 30 min virtual

10.15 Sisäpyöräily 45 min Henna
SU

10.00 Lempeä aamujooga 60 min Laila

16.30 Grit Strenght 30 min virtual

17.15 BodyCombat 45 min Katri

18.05 CXWORX 30 min Katri

18.40 BodyBalance 60 min Katri

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ohjaaja- ja tuntimuutokset ilmoitetaan varausjärjestelmässä sekä Facebook sivuillamme.

Poikkeusaikataulu 6.12, 23.-26.12 sekä 31.12.2019-1.1.2020.

Lastenhoito maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.45-20. (Tauolla 16.12-1.1)

Seuraava aikataulu: Kevään ryhmäliikunta 6.1-5.4.2020 julkaistaan viikolla 50. Kevään aikataulun löydät Facebookistamme, instagramista sekä painettuna versiona vastaanottomme luota.