Mervi Valimaa

Mervi Valimaa

Fysioterapeutti, Personal trainer, Ravintovalmentaja

Olen työskennellyt liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden kanssa jo yli 25 vuotta. Valmentajana tahdon asiakkaideni oppivan ja oivaltavan hyvää oloa omista lähtökohdistaan ja itseään kunnioittaen. Tavoitetta ja määränpäätä tärkeämpää on kuljettu matka ja saadut kokemukset, joiden ansiosta terveellinen ja hyvinvoiva elämäntapa muodostuu. Ei valmennusta varten vaan koko loppuelämää varten.

Monipuolinen, säännöllinen ja hyvää oloa tuottava liikunta on hyvinvoinnille tärkeää ja haluan ohjata samaa elämäntapaa ja asennetta asiakkailleni. Fysioterapeuttina kehontuntemus, optimaalinen harjoittelu, lepo ja palautuminen ovat isossa roolissa. Terveellinen ravinto ja suvaitseva suhtautuminen syömiseen antavat oikeanlaista energiaa. Omaan itseesi tutustuminen ja positiiviset tavoitteet vievät sinua kohti unelmiasi!

Otahan yhteyttä ja suunnataan sinne yhdessä!

Ota yhteyttä

Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä.

Lisätiedot ja varaukset

Mervi Valimaa 040-5360922
  mervi.valimaa@liikuntakeskusbalanssi.fi

Marko Kukkola

Tavoitteeni on motivoida ja auttaa sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi mahdollisimman tehokkaasti. Terveenä ja hyväkuntoisena voit elää elämääsi laadukkaammin.

Valmennuksessani opetellaan tekemään perusasiat ja tekniikat mahdollisimman hyvin huomioiden malliset tuki- ja liikuntaelinvaivat, jotta saadaan pysyviä tuloksia aikaiseksi. Minulla on omaa kokemusta ja urheilutaustaa  mm. salibandystä, jääkiekosta sekä kuntosaliharjoittelusta jo 15 vuoden ajalta. Aktiiviliikkujalle ja jo kokeneemmalle treenaajalle tarjoan uusia näkökulmia ja erilaisia tapoja treenaamiseen aja kunnon kehittämiseen. Autan ja motivoin sinua eteenpäin tasosi mukaan progressiivisesti harjoittelussasi. Harjoittele minun ohjauksessani on monipuolista, tehokasta ja enne kaikkea turvallista. Suunnitellaan sinulle yhdessä ohjelma, josta hyödyt ja innostut.


OTA YHTEYTTÄ!
Marko Kukkola
Personal Trainer

040 7188982
info@teamfysiopt.fi
www.teamfysiopt.fi