Kuntosali

Kuntosali

Laajensimme palveluitamme ja tiloja syksyllä 2017. Tervetuloa mukaan.

Kuntosalimme on kalustettu suosituimmilla maailmanmerkeillä kuten TechnoGym, Goljat, Hoist–kuntolaitteilla sekä sinun on mahdollista myös kuntoilla vapailla painoilla. Kustakin laitesarjasta on valittu parhaat yksittäiset laitteet, kuitenkin niin, että asiakkaidemme on mahdollisimman helppo oppia niiden käyttö. Teho, turvallisuus ja kestävyys on asetettu etusijalle laitevalintoja tehtäessä.

Helpoimmatkin laitteet vaativat toisinaan käyttöopastusta, etenkin kuntosaliharjoittelun alkutaipaleella. Kuntosalillamme on ammattitaitoisia yksilöohjaajia, jotka opastavat asiakkaamme käyttämään laitteita. Tavoitteemme on antaa sinulle avaimet turvalliseen ja kannustavaan kuntoiluun. Kuntosalimme on aina asiakkaiden vapaassa käytössä jokaisena vuoden päivänä klo 5-24.

Kuntosaliharjoittelun voit päättää venyttely- ja rentoutushuoneessa, jossa kiireet jätetään taakse ja pääset rentoutumaan.

Meille tuloa ei tarvitse jännittää. Suurin osa asiakkaistamme on saanut ensikosketuksensa kuntosaliin juuri meillä. Me kaikki olemme joskus olleet vasta-alkajia. Hyvät laitteet, osaavat ohjaajat ja ripaus rohkeutta auttaa sinut alkuun tässä uudessa harrastuksessa.