Kuntosali Perinteisen kuntosalin ja ryhmäliikuntatilojen lisäksi meillä on venyttely- ja rentoutustilat, joiden harmoninen ilmapiiri rentouttaa ja rauhoittaa kehoa rasituksesta. Osta jäsenyytesi kätevästi verkkokaupasta.  Jäsenyytesi keston voit valita itse!  VERKKOKAUPPAAN

Tervetuloa harjoittelemaan

Kuntosalillamme on monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, vapaita painoja ja vapaaharjoittelu alue. Kaikki laitteemme ovat laadukkaita, jokaisesta laitesarjasta on valittu sinulle parhaat vaihtoehdot. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja tarvittaessa opastamme sinua niiden käytössä. Meiltä saat halutessasi myös PT-palvelut ja henkilökohtaiset ohjelmat. 

Tule kokeilemaan! 

Tarjoamme edullisen 7 päivän kokeilun hintaan 10 €. Kokeile ilman sitoutumista ja koe itse Balanssin monipuolisen salin mukavat laitteet ja ryhmäliikuntatuntien innostava ilmapiiri.  

TILAT

Perinteisen kuntosalin ja ryhmäliikuntatilojen lisäksi meillä on venyttely- ja rentoutustilat, joiden harmoninen ilmapiiri rentouttaa ja rauhoittaa kehoa rasituksesta. Voit ottaa kehonhuoltoon avuksi esimerkiksi Technogymin venyttelylaitteet, selänhoitotuolin tai vaikkapa hierontatuolin. Meillä on lisäksi rentouttava ja palauttava Neurosonic tuolin, joka korjaa stressin aiheuttamaa epätasapainoa matalataajuusvärähtelyllä.

Personal Training

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Koulutetut Personal Trainerimme perehtyvät tavoitteisiisi ja toiveisiisi ja tekevät näiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman juuri sinulle. Tavoitteita on yhtä monta ja erilaista kuin ihmisiäkin, me haluamme auttaa juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi, olivat ne sitten isoja tai pieniä.

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?