Kuntosali Perinteisen kuntosalin ja ryhmäliikuntatilojen lisäksi meillä on venyttely- ja rentoutustilat, joiden harmoninen ilmapiiri rentouttaa ja rauhoittaa kehoa rasituksesta. Osta jäsenyytesi kätevästi verkkokaupasta.  Jäsenyytesi keston voit valita itse!  VERKKOKAUPPAAN

Tervetuloa harjoittelemaan

Kuntosalillamme  on monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, vapaita painoja  ja vapaaharjoittelu alue. Kaikki laitteemme  ovat laadukkaita,  jokaisesta laitesarjasta on valittu  sinulle parhaat vaihtoehdot. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja  tarvittaessa  opastamme  sinua  niiden käytössä . Meiltä  saat  halutessasi  myös  PT-palvelut  ja henkilökohtaiset ohjelmat. 

Tule kokeilemaan! 

Tarjoamme edullisen  7 päivän kokeilun  hintaan 10 €. Kokeile ilman sitoutumista  ja koe itse Balanssin  monipuolisen salin  mukavat laitteet  ja ryhmäliikuntatuntien innostava ilmapiiri.  

TILAT

Perinteisen kuntosalin ja ryhmäliikuntatilojen lisäksi meillä on venyttely- ja rentoutustilat, joiden harmoninen ilmapiiri rentouttaa ja rauhoittaa kehoa rasituksesta. Voit ottaa kehonhuoltoon avuksi esimerkiksi Technogymin venyttelylaitteet, selänhoitotuolin tai vaikkapa hierontatuolin. Meillä on lisäksi rentouttava ja palauttava Neurosonic tuolin, joka korjaa stressin aiheuttamaa epätasapainoa matalataajuusvärähtelyllä.

Personal Training

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Koulutetut Personal Trainerimme perehtyvät tavoitteisiisi ja toiveisiisi ja tekevät näiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman juuri sinulle. Tavoitteita on yhtä monta ja erilaista kuin ihmisiäkin, me haluamme auttaa juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi, olivat ne sitten isoja tai pieniä.

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?