Personal
training
Koulutetut Personal Trainerimme perehtyvät tavoitteisiisi ja toiveisiisi ja tekevät näiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman juuri sinulle. Tavoitteita on yhtä monta ja erilaista kuin ihmisiäkin, me haluamme auttaa juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi, olivat ne sitten isoja tai pieniä. VALMENTAJAT

Personal Training -palvelut

Personal training on henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Se on asiakkaan lähtökohdista tapahtuvaa pitkäjänteistä ja suunnitelmallista valmennusta. Olipa kyseessä elintapojen muutosprosessi, tavoitteellinen liikuntatavoite (esim.maraton) tai vaikka turvallinen liikunnan aloitus ja peruskunnon kohotus toimii personal trainer tukijana ja suunnannäyttäjänä. Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat opetusta ja konsultointia kuntoilun, ravitsemuksen, eri liikuntalajien sekä uusien elämäntapojen osa-alueilla.

Henkilökohtainen harjoittelusuunnitelma ja -kalenteri laaditaan sinulle perusteellisen alkukartoituksen ja tavoitteidesi mukaan. Oletpa vasta-alkaja tai kokenut liikkuja, on henkilökohtaisesti valmennuksesta paljon hyötyä. Sen kautta opit löytämään liikunnan ilon ja sen mukanaan tuomat positiiviset vaikutukset useaan elämänalueeseen tai löydät uutta potkua ja fiilistä liikkumiseen.

VALMENTAJAT

Moona Roulamo

Olen Moona Roulamo, 38 vuotias kahden lapsen äiti. Toimin Liikuntakeskus Balanssilla ryhmäliikunnan vastaavana ja ohjaan myös itse ryhmäliikuntatunteja. Balanssi on perheyritys, jonka on perustanut Paula Meriläinen, äitini, vuonna 1988. Aluksi aloitin vastaanottotyöntekijänä 14 vuotiaana ja kun ikää kertyi ja itsenäistymisen aika koitti, lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen siis lähihoitaja, mielenterveys- ja päihde puoleen erikoistunut. Olen jatkanut hyvinvointiin liittyvien koulutuksien käymistä läpi aikuisikäni. 

Tässä muutamia koulutuksia:

  • Aerobic ohjaajan koulutus
  • Kuntosaliohjaajan koulutus
  • Personal Trainerin koulutus
  • Unen Optimoinnilla lisää suorituskykyä
  • NLP , Neurolingvistinen ohjelmointi - perusteet
  • Les Mills CXWORX, Sh'bam, BodyJam - ohjaajakoulutukset

Olen työskennellyt terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin alalla nyt 16 vuoden ajan.

Lisätiedot ja varaukset

moona.roulamo@liikuntakeskusbalanssi.fi
IG: kehonbalanssi
+358 9 879 7224

HINNASTO

PERSONAL TRAINING

1 x TAPAAMINEN 60 min
69 €

10 x TAPAAMINEN (60 min/kerta)
649 €

20 x TAPAAMINEN (60 min /kerta)
1199 €

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?
});