Personal
training
Koulutetut Personal Trainerimme perehtyvät tavoitteisiisi ja toiveisiisi ja tekevät näiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman juuri sinulle. Tavoitteita on yhtä monta ja erilaista kuin ihmisiäkin, me haluamme auttaa juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi, olivat ne sitten isoja tai pieniä. VALMENTAJAT

Personal Training -palvelut

Personal training on henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Se on asiakkaan lähtökohdista tapahtuvaa pitkäjänteistä ja suunnitelmallista valmennusta. Olipa kyseessä elintapojen muutosprosessi, tavoitteellinen liikuntatavoite (esim.maraton) tai vaikka turvallinen liikunnan aloitus ja peruskunnon kohotus toimii personal trainer tukijana ja suunnannäyttäjänä. Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat opetusta ja konsultointia kuntoilun, ravitsemuksen, eri liikuntalajien sekä uusien elämäntapojen osa-alueilla.

Henkilökohtainen harjoittelusuunnitelma ja -kalenteri laaditaan sinulle perusteellisen alkukartoituksen ja tavoitteidesi mukaan. Oletpa vasta-alkaja tai kokenut liikkuja, on henkilökohtaisesti valmennuksesta paljon hyötyä. Sen kautta opit löytämään liikunnan ilon ja sen mukanaan tuomat positiiviset vaikutukset useaan elämänalueeseen tai löydät uutta potkua ja fiilistä liikkumiseen.

VALMENTAJAT

Moona Roulamo

Olen Moona Roulamo, 38 vuotias kahden lapsen äiti. Toimin Liikuntakeskus Balanssilla ryhmäliikunnan vastaavana ja ohjaan myös itse ryhmäliikuntatunteja. Balanssi on perheyritys, jonka on perustanut Paula Meriläinen, äitini, vuonna 1988. Aluksi aloitin vastaanottotyöntekijänä 14 vuotiaana ja kun ikää kertyi ja itsenäistymisen aika koitti, lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen siis lähihoitaja, mielenterveys- ja päihde puoleen erikoistunut. Olen jatkanut hyvinvointiin liittyvien koulutuksien käymistä läpi aikuisikäni. 

Tässä muutamia koulutuksia:

  • Aerobic ohjaajan koulutus
  • Kuntosaliohjaajan koulutus
  • Personal Trainerin koulutus
  • Unen Optimoinnilla lisää suorituskykyä
  • NLP , Neurolingvistinen ohjelmointi - perusteet
  • Les Mills CXWORX, Sh'bam, BodyJam - ohjaajakoulutukset

Olen työskennellyt terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin alalla nyt 16 vuoden ajan.

Lisätiedot ja varaukset

moona.roulamo@liikuntakeskusbalanssi.fi
IG: kehonbalanssi
+358 9 879 7224

Linda Lemberg

Olen 44-vuotias viiden lapsen äiti, jolle touhukas ja liikunnantäyteinen arki on kovin tuttua. Ihmisyys kokonaisuutena, ihmismieli ja -keho, hyvinvointi, terveys ja kauneus on aina kiinnostanut minua. Olen toiminut liikunnan ja hyvinvoinnin parissa reilut kymmenen vuotta. Jatkuva kouluttautuminen ja uuden tiedon oppiminen on tärkeää tällä alalla.

Liikuntakeskus Balanssilla toimin sekä Personal Trainerina että ryhmäliikunnan ohjaajajana ja teen kuntosaliohjelmia, kuntosaliohjauksia, yksilö- ja pienryhmävalmennuksia sekä ravinto-ohjausta.

Meillä jokaisella on vastuu omasta hyvinvoinnista. Hyvinvointi ja terveys ei ikinä ole itsestäänselvyys, vaan siitä on pidettävä itse huolta. Ja kun pidät huolta itsestäsi, jaksat pitää huolta myös muista ja jaksat myös arjessa paremmin.
Hyvinvointi koostuu monipuolisesta liikunnasta, johon kuuluu lihaskuntoharjoittelua, sopiva määrä hengitys- ja verenkiertoelimistöä kuormittavaa kestävyysharjoittelua sekä kehoa ja mieltä huoltavia kehonhuoltoharjoitteita. On myös tärkeää huolehtia riittävästä levosta ja palautumisesta ja oikeanlaisesta ravitsemuksesta.
Hyvä harjoitusohjelma esimerkiksi kuntosalille helpottaa huomattavasti tekemistä, tuottaa tuloksia, on motivoivaa ja turvallista.

Jos koet, että tarvitset apua liikunnan aloittamisessa, elämäntapamuutoksessa tai oman treenin kanssa, autan Sinua mielelläni.

Lisätiedot ja varaukset

lindamikaela.lemberg@gmail.com
+358 50 5010 095

HINNASTO

PERSONAL TRAINING

1 x TAPAAMINEN 60 min
69 €

10 x TAPAAMINEN (60 min/kerta)
649 €

20 x TAPAAMINEN (60 min /kerta)
1199 €

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?