Liity nyt
Balanssin
jäseneksi!
Meillä harjoittelet kuntosalilla tai monipuolisilla ryhmäliikuntatunneilla. Osta jäsenyytesi kätevästi verkkokaupasta. Jäsenyytesi keston voit valita itse! VERKKOKAUPPAAN

Tervetuloa Balanssiin

Meillä voit harjoitella itsenäisesti tai PT:n kanssa kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla ohjaajiemme kanssa – tai virtuaalitunneilla, joissa sinua odottavat maailman parhaat vetäjät aina kun niin haluat!

Harjoittelu Balanssilla on turvallista ja mukavaa. Autamme sinua harjoittelemaan säännöllisesti ja laadukkaasti, hyvinvointiasi tukien. Meillä on jo 30 vuoden kokemus Klaukkalalaisten liikuttamisesta ja haluamme jatkaa perinteitä ja tarjota liikuntakeskuksen, jossa kaikkien on helppo liikkua. Tervetuloa kuntoilemaan!

Kuntosali

Kuntosalillamme on monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, vapaita painoja ja vapaaharjoittelu alue. Kaikki laitteemme ovat laadukkaita, jokaisesta laitesarjasta on valittu sinulle parhaat vaihtoehdot. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja tarvittaessa opastamme sinua niiden käytössä. Meiltä saat halutessasi myös PT-palvelut ja henkilökohtaiset ohjelmat.

Treenien jälkeen aina pääset puhtaisiin pukuhuoneisiin ja halutessasi saunaan.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

7 PÄIVÄN KOKEILUJATKO NYT VAIN 10€

Balanssin henkilökunta

Kaikki ohjaajat ja valmentajamme ovat kouluttautuneita liikunta-alan ammattilaisia, jotka haluavat auttaa sinua liikkumaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

Asiakkuusedut

Rajaton käynti kuntosalilla + virtuaali tai rajaton käyntioikeus ohjatut tunnit + kuntosali + virtuaali | Rentoutus- ja hierontatilan käyttö | Lastenhuone omatoimisessa käytössä | Asiakkuusjuhlat ja muut erikoistapahtumat | Säännölliset tiedotteet | Alennuksia yhteistyökumppaneilta | Siirtopassi-mahdollisuus

Lastenhoito

Lastenhuone asiakkaiden lapsien käytössä klo 5.00-24.00 vuoden jokaisena päivänä. Lastenhuoneessa paljon kirjoja, lautapelejä, leluja. Tervetuloa!

Neurosonic

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon.

Treenin jälkeen

Anna itsellesi oikeus rentoutua ja nauttia hetki. Palauttelun ja venyttelyn päälle meillä on tarjolla saunat, jotka viimeistelevät rentoutuksen.

Palveluntarjoajat

Palveluntarjoajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä meidän tiloissa. Löydät tarkemmat esittelyt jokaisesta palveluntarjoajasta Balanssin ilmoitustaululta vastaanoton vierestä.

Fysioterapeutti Otso Knuuttila

Fysioterapeutti Otso Knuuttila ottaa asiakkaita vastaan Maanantaisin ja Tiistaisin. Otson varauskalenteriin pääset: https://slotti.fi/booking/fysio-otso/ . Otson Balanssin palveluiden avajaistarjouksena palvelusta -50% alennusta ensimmäisestä varauksesta syyskuun ajan.

Psykologi ja Psyykkinen valmentaja Outi Ukonmaanaho-Leinonen

Keskiviikkoisin Psykologi ja Psyykkinen valmentaja Outi Ukonmaanaho-LeinonenOuti aloitti psyykkisen valmennuksen palvelut Balanssilla 1.9.2021.  Lisätietoa: www.psyykkinenvalmennusote.com

Hieroja Maria Hietanen

Torstaisin ja perjantaisin Maria Hietanen tarjoaa hierontapalveluita Balanssilla. Maria on koulutukseltaa hieroja sekä liikunnanohjaaja. Tarjouksessa syyskuun ajan: Klassinen-, urheilu- ja purentalihashieronta 45 min 45 e, 60 min 55e, 90 min 75e. Marialle voit varata oman ajan hierontaan: puh: 0503410997 tai sähköpostilla: mariatrumf@gmail.com . Lisätietoa www.mariatrumf.fi

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?
X