Liity nyt
Balanssin
jäseneksi!
Meillä harjoittelet kuntosalilla tai monipuolisilla ryhmäliikuntatunneilla. Osta jäsenyytesi kätevästi verkkokaupasta. Jäsenyytesi keston voit valita itse! VERKKOKAUPPAAN

Tervetuloa Balanssiin

Meillä voit harjoitella itsenäisesti tai PT:n kanssa kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla ohjaajiemme kanssa – tai virtuaalitunneilla, joissa sinua odottavat maailman parhaat vetäjät aina kun niin haluat!

Harjoittelu Balanssilla on turvallista ja mukavaa. Autamme sinua harjoittelemaan säännöllisesti ja laadukkaasti, hyvinvointiasi tukien. Meillä on jo 30 vuoden kokemus Klaukkalalaisten liikuttamisesta ja haluamme jatkaa perinteitä ja tarjota liikuntakeskuksen, jossa kaikkien on helppo liikkua. Tervetuloa kuntoilemaan!

Kuntosali

Kuntosalillamme on monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, vapaita painoja ja vapaaharjoittelu alue. Kaikki laitteemme ovat laadukkaita, jokaisesta laitesarjasta on valittu sinulle parhaat vaihtoehdot. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja tarvittaessa opastamme sinua niiden käytössä. Meiltä saat halutessasi myös PT-palvelut ja henkilökohtaiset ohjelmat.

Treenien jälkeen aina pääset puhtaisiin pukuhuoneisiin ja halutessasi saunaan.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

7 PÄIVÄN KOKEILUJATKO NYT VAIN 10€

Balanssin henkilökunta

Kaikki ohjaajat ja valmentajamme ovat kouluttautuneita liikunta-alan ammattilaisia, jotka haluavat auttaa sinua liikkumaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

Asiakkuusedut

Rajaton käynti kuntosalilla + virtuaali tai rajaton käyntioikeus ohjatut tunnit + kuntosali + virtuaali | Rentoutus- ja hierontatilan käyttö | Asiakkuusjuhlat ja muut erikoistapahtumat | Säännölliset tiedotteet | Saunat | Siirtopassi-mahdollisuus

Neurosonic

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon.

Treenin jälkeen

Anna itsellesi oikeus rentoutua ja nauttia hetki. Palauttelun ja venyttelyn päälle meillä on tarjolla saunat, jotka viimeistelevät rentoutuksen.

Palveluntarjoajat

Palveluntarjoajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä meidän tiloissa. Löydät tarkemmat esittelyt jokaisesta palveluntarjoajasta Balanssin ilmoitustaululta vastaanoton vierestä.

Fysioterapeutti Otso Knuuttila

Fysioterapeutti Otso Knuuttila ottaa asiakkaita vastaan Maanantaisin ja Tiistaisin. Otson varauskalenteriin pääset: https://slotti.fi/booking/fysio-otso/ . Otson Balanssin palveluiden avajaistarjouksena palvelusta -50% alennusta ensimmäisestä varauksesta syyskuun ajan.

Hieroja Christa Vainionpää

Keskiviikkoisin ja torstaisin Christa Vainionpää tarjoaa hierontapalveluita Balanssilla. Christa on koulutukseltaa hieroja. Christalle voit varata oman ajan hierontaan: puh: 040 542 0837

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?