AIKATAULUT Monipuoliset
ryhmäliikuntatunnit
Haasta ja huolla kehoa ja mieltä monipuolisilla ryhmäliikunnantunneilla! VARAA TUNTI

Ryhmäliikunta

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, joilla voit huoltaa ja haastaa kehoa ja mieltä. Eritasoisilla tunneilla saat aina juuri sinulle sopivaa liikuntaa, osaavien ohjaajiemme opastamana. Meillä on esimerkiksi Les Mills tunteja, Zumbaa, pilatesta, kuntonyrkkeilyä ja tietenkin ohjaajiemme itse suunnittelemia tunteja!

JUMPAT

VATSA+PAKARA

Kestosuosikki monelta vuodelta. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn, vahvistavia lihaskuntoliikkeitä vatsa-reisi-pakara alueelle erilaisia apuvälineitä käyttäen.

BODY/KIINTEYTYS

Koko kehon treeni, joka rakentuu selkeästä alkulämmittelystä, monipuolisista lihaskuntoliikkeistä eri apuvälineitä hyödyntäen sekä palauttavista venyttelyistä. Voit apuvälineiden valinnalla vaikuttaa, haluatko rakentaa itsellesi palauttavan vai rankemman treenin.

ZUMBA®

Zumba® on kaikille tarkoitettu hauska ja helppo fitness-ohjelma, jonka avulla nautit treenistä ja itsestäsi. Zumba® on koko kehon kattava, todella hauska ja innostava fitnessohjelma, joka perustuu latinorytmien innoittamaan musiikkiin ja tanssiin. Zumba® soveltuu kaikille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

PILATES

Pilates on rauhallinen tunti, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilatestunnilla keskitytään erityisesti ryhtiin, tasapainoon sekä hengitykseen. Liikkeet tehdään päasiassa matolla lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivointi on helpompaa. Pilatesharjoittelu sopii vasta-alkajista aktiiviliikkujiin.

KESÄMIX

Kesämix tarjoaa aerobista hapenkuljetuselimistön harjoittelua sekä kehoa tukevia lihaskuntoliikkeitä. Syke ja hiki nousee pintaan hyvällä fiiliksellä höystettynä :)

DANCE BALANSSI

Tanssin riemua! Jos tykkäät tanssia, tämä on ehdottomasti tuntisi. DanceBalanssi tarjoaa monipuolisen tanssillisen treenin jossa tanssilajeina mm. eri lattarit, street, show, jazz... Jokainen tunti tarjoaa erilaiset yhdistelmän eri lajeja, joten voit "hypätä mukaan" koska tahansa. Lämpimästi tervetuloa.

LES MILLS

LES MILLS BARRE® (Virtuaali)

on 30 min tunti, joka vahvistaa tehokkaasti kehon tukilihaksistoa ja parantaa liikkuvuutta. Harjoitus antaa sopivasti haastetta myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja ja aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin.

LES MILLS CORE®

30-45 min tehopakkaus keskivartalon lihaksille. Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia. Parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, mitkä auttavat ehkäisemään rasitusvammoja. Opettaa treenaamaan oikein keskivartalon lihaksia, mikä lisää ymmärrystä niiden tärkeydestä terveydelle. Ei askellussarjoja. Sopii aloittelijoille että edistyneille.

LES MILLS Sh'bam® (virtuaali)

Come as you are, leave as a star. Yksinkertaiset, mutta kuumat trendikkäät tanssiliikkeet tekevät Sh'bam tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti - vaikka se ei olisi tyypillisintä sinua. Kehittää koordinaatiokykyäsi, parannat aerobista kuntoasi ja ennen kaikkea koet tanssinriemua. Opit uusimmat tanssiliikkeet listahittien tahdissa ja pidät hauskaa!

LES MILLS BodyCombat

Itsepuolustuslajeista tuttuja lyöntejä ja potkuja. Energiaa ja voimaa lisäävä tehotreeni, jossa kunto kohoaa, kulutat paljon ja saat vahvemman kehon ja mielen.

LES MILLS BODYPUMP

Yksinkertaisesti maailman suosituin ryhmäliikuntamuoto kautta aikojen. Tunti on asiantuntijoiden suunnittelema tehokas ja turvallinen, jossa vahvistetaan ja kiinteytetään kehosi jokaista lihasta. Sopii miehille ja naisille kuntotasosta riippumatta. Tunti ei sisällä askellusta ja levytankojen käyttö on helppoa.

LES MILLS BODYBALANCE

Kehonhuoltotunti, joka on ihana yhdistelmä tai chi'n kaarevia, joogan voimakkaita ja pilateksen vahvistavia liikkeitä. Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja rentoutumista parantava harjoitus. Liikkeiden ja musiikin muodostama täydellinen tasapaino.

SPINNING

SPINNING

Tunti, jossa työskennellään vahvistaen lihasten vauhtikestävyyttä sekä aerobista kuntoa. Kesto 30-60 min. Tunti etenee reippaasti, tavoitteena peruskunnon kohottaminen, varastorasvojen sulattaminen. Nämä tunnit ovat ohjaajiensa näköisiä kokonaisuuksia, joissa vain tunnin kesto on määritelty. Jokaisella tunnilla ohjaaja antaa vaihtoehtoja kevyemmille sekä haastavimmille vaihtoehdoille.

VIRTUAALITUNNIT

Mitä virtuaalit tarjoavat?

Virtuaalit tuovat lisää mahdollisuuksia harrastaa Les Millsin tunteja. Lajeina löytyy BodyPump, Barre, BodyCombat, Sh'bam, Gritin kaikkki kolme lajia, BodyBalance, RPM, Sprint, Core. Aikatauluun on sijoitettu muutamia virtuaalitunteja, mutta näiden lisäksi voit aina salin ollessa vapaana, käynnistää minkä tahansa treenin haluat. Virtuaalit tuo sinulle mahdollisuuden treenata Les Millsin tunteja vuoden jokaisena päivänä klo 5-24.

Virtuaalituntien käyttö

Meillä Balanssilla virtuaalitunnit ovat käytössä isossa ryhmäliikuntasalissa. Jos osallistut ennakkoon ilmoitetulle virtuaalitunnille, ei sinun tarvitse käynnistää laitetta tms. Otat itsellesi tunnille tarvittavat välineet valmiiksi ja aloitat treenin. Jos haluat itse valita oman treenin, se onnistuu salissa olevan kosketusnäytön kautta. Kosketusnäytön etusivulla pyörii kaikki valittavana olevat tunnit. Tehtyäsi valintasi kone antaa sinulle vielä valitsemastasi tunnista vaihtoehtoja, joista valitset oman treenin.

Henkilökuntamme on opastettu virtuaalilaitteiston käyttöön, joten tule rohkeasti kysymään neuvoa tarvittaessa.

Personal Training

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Koulutetut Personal Trainerimme perehtyvät tavoitteisiisi ja toiveisiisi ja tekevät näiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman juuri sinulle. Tavoitteita on yhtä monta ja erilaista kuin ihmisiäkin, me haluamme auttaa juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi, olivat ne sitten isoja tai pieniä.

AIKATAULUT

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

22.8 alkaen

Ma
17.00 Kiinteytys 45 min Minna
18.00 BodyPump 60 min Greta
19.15 Spinning 45 min Linda

Ti
10.00 Body 60 min Moona
17.00 Kuntonyrkkeily 50 min Diego
18.00 Zumba 50 min Diego
19.00 Fascia Method 60 min Linda

Ke
10.00 Fascia Method 60 min Linda
17.00 Vatsa+Pakara 60 min Moona
18.15 Spinning 45 min Katri
19.15 Core&Balance 60 min Katri

To
17.00 BodyCombat 55 min Henna
18.00 BodyPump 60 min Henna
19.10 Zumba 50 min Diego

Pe
10.00 Vatsa+ Pakara 60 min Moona
17.00 Latin Urban Pop 45 min Diego
18.00 Fascia Method ja rentoutus 60 min Linda

La
9.00 BodyPump 60 min Linda
10.15 Spinning 45 min Linda
11.05 DanceBalanssi 45 min Minna

Su
17.00 BodyCombat 45 min Katri
18.00 Core 45 min Katri
19.00 BodyBalance 60 min Katri

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?