AIKATAULUT Monipuoliset
ryhmäliikuntatunnit
Haasta ja huolla kehoa ja mieltä monipuolisilla ryhmäliikunnantunneilla! VARAA TUNTI

Ryhmäliikunta

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, joilla voit huoltaa ja haastaa kehoa ja mieltä. Eritasoisilla tunneilla saat aina juuri sinulle sopivaa liikuntaa, osaavien ohjaajiemme opastamana. Meillä on esimerkiksi Les Mills tunteja, Zumbaa, FasciaMethodia, Latin Urban Poppia ja tietenkin ohjaajiemme itse suunnittelemia tunteja!

JUMPAT

VATSA+PAKARA

Kestosuosikki monelta vuodelta. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn, vahvistavia lihaskuntoliikkeitä vatsa-reisi-pakara alueelle erilaisia apuvälineitä käyttäen.

BODY/KIINTEYTYS

Koko kehon treeni, joka rakentuu selkeästä alkulämmittelystä, monipuolisista lihaskuntoliikkeistä eri apuvälineitä hyödyntäen sekä palauttavista venyttelyistä. Voit apuvälineiden valinnalla vaikuttaa, haluatko rakentaa itsellesi palauttavan vai rankemman treenin.

ZUMBA®

Zumba® on kaikille tarkoitettu hauska ja helppo fitness-ohjelma, jonka avulla nautit treenistä ja itsestäsi. Zumba® on koko kehon kattava, todella hauska ja innostava fitnessohjelma, joka perustuu latinorytmien innoittamaan musiikkiin ja tanssiin. Zumba® soveltuu kaikille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

FasciaMethod

FasciaMethod on dynaamista ja aktiivista ketjuliikkuvuusharjoittelua. Harjoittelussa keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Harjoitustapa soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä konsepti.

Urban Latin Pop

Tunnilla soi tämän päivän radiohitit ja tanssilliset liikkeet ovat voimakkaita ja pehmeitä. Tunti sopii erityisesti kaikille, jotka ovat valmiita vauhdikkaaseen tuntiin tanssin parissa.

DANCE & BODY

Tanssin riemua! Jos tykkäät tanssia, tämä on ehdottomasti tuntisi. Dance & Body tarjoaa monipuolisen tanssillisen treenin jossa tanssilajeina mm. eri lattarit, street, show, jazz... Jokainen tunti tarjoaa erilaiset yhdistelmän eri lajeja, joten voit "hypätä mukaan" koska tahansa. Tunnin päättää kehonpainolla tehtävät lihaskuntoliikkeet. Lämpimästi tervetuloa.

LES MILLS

LES MILLS BARRE® (Virtuaali)

on 30 min tunti, joka vahvistaa tehokkaasti kehon tukilihaksistoa ja parantaa liikkuvuutta. Harjoitus antaa sopivasti haastetta myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja ja aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin.

LES MILLS BODYSTEP & CORE®

60 min tehopakkaus. Tunti startataan 30 min aerobisella treenillä askeltaen, step-lautaa hyödyntäen. Aerobisen osuuden jälkeen siirrytään Core-osuuteen, jossa keskitetään 30 min osuus keskivartalon lihaksille. Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia. Parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, mitkä auttavat ehkäisemään rasitusvammoja. Opettaa treenaamaan oikein keskivartalon lihaksia, mikä lisää ymmärrystä niiden tärkeydestä terveydelle. Ei askellussarjoja. Sopii aloittelijoille että edistyneille.

LES MILLS Sh'bam® (virtuaali)

Come as you are, leave as a star. Yksinkertaiset, mutta kuumat trendikkäät tanssiliikkeet tekevät Sh'bam tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti - vaikka se ei olisi tyypillisintä sinua. Kehittää koordinaatiokykyäsi, parannat aerobista kuntoasi ja ennen kaikkea koet tanssinriemua. Opit uusimmat tanssiliikkeet listahittien tahdissa ja pidät hauskaa!

LES MILLS BodyCombat

Itsepuolustuslajeista tuttuja lyöntejä ja potkuja. Energiaa ja voimaa lisäävä tehotreeni, jossa kunto kohoaa, kulutat paljon ja saat vahvemman kehon ja mielen.

LES MILLS BODYPUMP

Yksinkertaisesti maailman suosituin ryhmäliikuntamuoto kautta aikojen. Tunti on asiantuntijoiden suunnittelema tehokas ja turvallinen, jossa vahvistetaan ja kiinteytetään kehosi jokaista lihasta. Sopii miehille ja naisille kuntotasosta riippumatta. Tunti ei sisällä askellusta ja levytankojen käyttö on helppoa.

LES MILLS BODYBALANCE

Kehonhuoltotunti, joka on ihana yhdistelmä tai chi'n kaarevia, joogan voimakkaita ja pilateksen vahvistavia liikkeitä. Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja rentoutumista parantava harjoitus. Liikkeiden ja musiikin muodostama täydellinen tasapaino.

SPINNING

SPINNING JA SPINNING STARTTI

Tunti, jossa työskennellään vahvistaen lihasten vauhtikestävyyttä sekä aerobista kuntoa. Kesto 30-60 min. Tunti etenee reippaasti, tavoitteena peruskunnon kohottaminen, varastorasvojen sulattaminen. Nämä tunnit ovat ohjaajiensa näköisiä kokonaisuuksia, joissa vain tunnin kesto on määritelty. Jokaisella tunnilla ohjaaja antaa vaihtoehtoja kevyemmille sekä haastavimmille vaihtoehdoille.

VIRTUAALITUNNIT

Mitä virtuaalit tarjoavat?

Virtuaalit tuovat lisää mahdollisuuksia harrastaa Les Millsin tunteja. Lajeina löytyy BodyPump, Barre, BodyCombat, Sh'bam, Gritin kaikkki kolme lajia, BodyBalance, RPM, Sprint, Core. Aikatauluun on sijoitettu muutamia virtuaalitunteja, mutta näiden lisäksi voit aina salin ollessa vapaana, käynnistää minkä tahansa treenin haluat. Virtuaalit tuo sinulle mahdollisuuden treenata Les Millsin tunteja vuoden jokaisena päivänä klo 5-24.

Virtuaalituntien käyttö

Meillä Balanssilla virtuaalitunnit ovat käytössä isossa ryhmäliikuntasalissa. Jos osallistut ennakkoon ilmoitetulle virtuaalitunnille, ei sinun tarvitse käynnistää laitetta tms. Otat itsellesi tunnille tarvittavat välineet valmiiksi ja aloitat treenin. Jos haluat itse valita oman treenin, se onnistuu salissa olevan kosketusnäytön kautta. Kosketusnäytön etusivulla pyörii kaikki valittavana olevat tunnit. Tehtyäsi valintasi kone antaa sinulle vielä valitsemastasi tunnista vaihtoehtoja, joista valitset oman treenin.

Henkilökuntamme on opastettu virtuaalilaitteiston käyttöön, joten tule rohkeasti kysymään neuvoa tarvittaessa.

Personal Training

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Koulutetut Personal Trainerimme perehtyvät tavoitteisiisi ja toiveisiisi ja tekevät näiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman juuri sinulle. Tavoitteita on yhtä monta ja erilaista kuin ihmisiäkin, me haluamme auttaa juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi, olivat ne sitten isoja tai pieniä.

AIKATAULUT

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?